MAALTIJDEN VAN BORRELZZ

BORRELZZ | THUIS » Nachos To Go

CAZAA Chill Nacho's: Plaats de papierenzak met inhoud in een voorverwarmde oven(165 graden celsius) >> 8 minuten in de oven. Haal de zak uit de oven en plaatse deze op bijvoorbeeld een mooie plank of bord. Bijgevoegde cheddar- cheesesaus en chilisaus als laatste apart toevoegen, jouw dip.

 

Inhoud: Tortillachips , kaas, cheddar- cheesesaus, chilisaus, crème fraîche en lente-ui. 

Nacho's

€ 6,50

Nacho's

€ 6,50

Nacho's CAZAA voor thuis: Plaats de papierenzak met inhoud in een voorverwarmde oven(165 graden celsius) >> 8 minuten in de oven. Haal de zak uit de oven en plaats deze op bijvoorbeeld een mooie plank of bord. Bijgevoegde cheddar- cheesesaus en crème fraîche als laatste toevoegen.

 

Inhoud: Tortillachips , kaas, jalapeno pepers, huisgemaakte tomatentapenade, cheddar- cheesesaus, crème fraîche en lente-ui. 

Nacho's zijn een gerecht uit de Tex-Mex-keuken. Ze worden zowel als hoofdgerecht als bij wijze van snack gegeten. Het gerecht bestaat uit tortillachips, bijvoorbeeld bedekt met jalapeño en daar overheen kaas, soms vlees. Er zijn ook andere ingrediënten mogelijk, zoals ui, olijven, chorizo, mais, bonen en nog veel meer.