MAALTIJDEN » BORRELZZ » INVESTEREN

Er zijn voldoende drive-thru restaurants in Nederland maar dan voornamelijk alleen met een 'vette hap'...MEALDRIVE.nl wil het verschil maken met een gezond en smakelijk alternatief.

 

In de basis zijn dit de maaltijden van BORRELZZ. Een complete maaltijd,  met vers vlees of vis, groenten en pasta/rijst en of aardappelen. Daarnaast vegetarische maaltijden en bijpassende producten voor thuis, zoals Suusbaksels


Een eerste vestiging willen wij plaatsen in de omgeving A15, gemeente Lingewaard. Het moet eenvoudig bereikbaar zijn vanaf de de A15 / omgeving knooppunt Arnhem - Nijmegen. Met voldoende ruimte om en rond het pand voor verkeer en tijdelijk parkeren. 

 

Waarom vestigen in Lingewaard

    • Bijna 1 miljoen consumenten in de directe omgeving
    • Concurrerende grondprijzen
    • In de nabijheid van de snelwegen A15, A325, A50 en A73 en rond 2021 van de A12

 

 


De verpakkingen zijn duurzaam. Goed af te sluiten voor 'To Go', direct warm te eten dan wel af te koelen en op te warmen. De verpakkingen zijn na schoonmaak herbruikbaar voor thuis of op het werk. 

 

Onze leveranciers zijn lokaal en kiezen daardoor voor een gemeenschappelijk lokaal commercieel belang.

 

Het proefdraaien op een eigen bestaande locatie start binnenkort zodat wij onze plannen na ervaringen nog beter kunnen uitwerken voor de eerste locatie van Mealdrive.nl 

 

Voorbeeld, de klant is onderweg van een drukke werkdag en bezoekt Mealdrive.nl De maaltijden worden bereid, wacht maximaal 15 minuten, klant vervolgt zijn reis en heeft thuis direct een maaltijd. Mocht deze zijn afgekoeld dan kan het nog even in de magnetron.


Snel, eenvoudig en relatief te plaatsen luxe portakabin t.b.v. MEALDRIVE.nl


Wij zoeken (lokale) investeerders en ondernemers die durven te investeren, mee willen ondernemen om van de eerste vestiging een succes te maken. De eerste vestiging van Mealdrive moet een voorbeeld zijn voor andere toekomstige vestigingen elders in het land op een strategische locatie. Bent u nu al geïnteresseerd neem dan contact met ons op. 

Met crowdfunding starten wij binnenkort een campagne zodat u kunt investeren met rendement! Deze campagne zullen wij binnenkort op de website publiceren.