MAALTIJDEN VAN BORRELZZ

BORRELZZ | THUIS » CAZAA Mexican food

¡Ponte los zapatos y ve a BORRELZZ!

Enchilada een traditioneel Mexicaans deeggerecht, dat bestaat uit maïstortilla, die wordt bedekt met een saus van rundergehakt, tomaat, groenten en kaas. Inclusief een portie guacamole en een portie sour cream.

Enchilada Veggiemeal, een traditioneel Mexicaans(vegetarisch) deeggerecht, dat bestaat uit maïstortilla, die wordt bedekt met een saus van tomaat, groenten en kaas. Inclusief een portie guacamole en een portie sour cream.

Zachte tortillas met langzaam gegaarde zoetige BBQ kip, inclusief een portie guacamole en een portie sour cream.

Fajita's Cazaa

€ 11,90

Fajita's Cazaa

€ 11,90

Fajita is een gerecht uit de Tex-Mex- en Mexicaanse keuken. De belangrijkste ingrediënten zijn rundvlees en/of kippenvlees, uien, kaas en Jalapeño's. Het gerecht wordt verder geserveerd met sla, tomaat en Mexicaanse tortilla. Inclusief een portie guacamole en een portie sour cream.

 

https://www.mealdrive.eu/mexican-food

https://www.cazaa.nl/

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Nacho's

€ 6,50

Nacho's

€ 6,50

Nacho's CAZAA voor thuis: Plaats de papierenzak met inhoud in een voorverwarmde oven(165 graden celsius) >> 8 minuten in de oven. Haal de zak uit de oven en plaats deze op bijvoorbeeld een mooie plank of bord. Bijgevoegde cheddar- cheesesaus en crème fraîche als laatste toevoegen.

 

Inhoud: Tortillachips , kaas, jalapeno pepers, huisgemaakte tomatentapenade, cheddar- cheesesaus, crème fraîche en lente-ui. 

CAZAA Chill Nacho's: Plaats de papierenzak met inhoud in een voorverwarmde oven(165 graden celsius) >> 8 minuten in de oven. Haal de zak uit de oven en plaatse deze op bijvoorbeeld een mooie plank of bord. Bijgevoegde cheddar- cheesesaus en chilisaus als laatste apart toevoegen, jouw dip.

 

Inhoud: Tortillachips , kaas, cheddar- cheesesaus, chilisaus, crème fraîche en lente-ui. 

Jarritos

€ 3,00

Jarritos

€ 3,00

Omschrijving

Jarritos is een authentiek Mexicaans frisdrank merk uit de jaren 50. Verkrijgbaar in de exotische smaken Pineapple, Guava, Mango, Watermelon, Mexican Cola, Grapefruit, Strawberry, Lime en Fruitpunch!

Jarritos 370 ml

 

Bereiding

Serveer deze heerlijke frisdrank naast je Taco of Burrito en je maakt je Mexicaanse Cazaa compleet!

 

Tip: Met deze frisdrank maak je ook heerlijke cocktails!